Γνωρίστε το οικοσύστημα UCM6300 της Grandstream

Η σειρά UCM6300 της Grandstream για on-site και remote εργαζόμενους συνδυάζει τις δυνατότητες προσαρμογής και ελέγχου του κέντρου που βρίσκεται στην επιχείρηση με τις δυνατότητες απομακρυσμένης πρόσβασης που προσφέρει μια λύση cloud. Το αποτέλεσμα είναι μια εύχρηστη πλατφόρμα επικοινωνίας για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Συνδυάζοντας την σειρά UCM6300, το UCM RemoteConnect και το Wave οποιοσδήποτε μπορεί να αποκτήσει μια ισχυρή, εύκολη και ευέλικτη λύση επικοινωνίας και συνεργασίας.

UCM RemoteConnect

Το UCM RemoteConnect είναι μια cloud υπηρεσία για την ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση και διαχείριση συσκευών χρησιμοποιώντας τη σειρά UCM6300. Παρέχει  NAT firewall για απομακρυσμένους χρήστες και συσκευές προσφέροντας ένα ασφαλές εργαλείο για να διαχειρίζονται εύκολα τα κέντρα UCM6300.

Wave

Η εφαρμογή Wave παρέχει μια εφαρμογή για τα κινητά, επιτρέποντας στους απομακρυσμένους εργαζόμενους να επικοινωνούν και να συνεργάζονται εύκολα από οπουδήποτε. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες της σειράς UCM6300 να καλούν απευθείας άλλα εσωτερικά, σταθερά τηλέφωνα και αριθμούς κινητής τηλεφωνίας.

Νέα υπηρεσία
Νέα υπηρεσία
Νέα υπηρεσία
Νέα υπηρεσία

Μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας για on-site και remote λύσεις από την Microshop, η οποία δίνει ολοκληρωμένες λύσεις και υποστήριξη με το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα.